Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
€2.000.000 Julespas hos PrimeScratchCards
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > €2.000.000 Julespas hos PrimeScratchCards

€2.000.000 Julespas hos PrimeScratchCards

Jul er helt sikkert den bedste årstid. Det er en tid, hvor familie og venner finder sammen og en tid, hvor man giver til dem, man holder af og til dem i nød.

For at du fejre julen på den fineste måde, så har PrimeScratchCards udgivet et spændende jule skrabelod ved navn Christmas Joy.

Christmas Joy giver spillerne chancen for at vinde den fantastiske top jackpot på €/$/£2.000.000, som vil få alle dine juledrømme til at gå i opfyldelse.

Når du spiller Christmas Joy, så vil du blive ført hen til et smukt rum med et stort og flot pyntet juletræ, der står ligeved siden af en pejs. Under træet vil du kunne se fem farverige gaveæsker,

Christmas Joy skrabelod giver dig fem chancer for at vinde, hver eneste gang du spiller. Du har selvfølgelig muligheden for kun at spille med ethvert par af gangen eller hvilket som helst par op til fem, men jo flere par du spiller med, jo højere er dine chancer for at vinde cash gevinster.

De symboler du skal matche handler alle om Jul. Der er både engle og stjerne, juleslik og julepynt, og selvfølgelig selve julemanden, snemanden og rensdyrene.

Spil PrimeScratchCards idag og prøv lykken i et forsøg om at vinde jackpotten på 2 millioner. Hvis du endnu ikke har prøvet de helt fantastiske instant win spil, der tilbydes hos PrimeScratchCards, så tilmeld dig idag og bed om en gratis bonus på €/$/£5 uden at skulle indbetale.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder