Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af Click2Pay
Skrabelodder > Skrabespil Betalingsmuligheder > Anmeldelse af Click2Pay

Anmeldelse af Click2Pay

Click2Pay samarbejder med tusinder af online handlesteder for at kunne tilbyde den nemmeste betalingsløsning, og det er den perfekte måde at betale for dit skrabespil. Når du først har åbnet en konto hos Click2Pay, så kan du bruge dem hvor end i verden, du befinder dig. Deres kundesupport har desuden døgnåbent, og du kan derfor få. hjælp fra den lige meget hvor du er i verden.

Click2Pay benytter sig af den bedste krypterede teknologi for at kunne tilbyde sine brugere det bedste af det bedste online betalingssystem, som er hurtigt og pålideligt. Når du har åbnet en konto hos dem, kan du bruge dem med henblik på at kunne foretage en øjeblikkelig betaling hos alle velrenommerede online skrabespil sites.

En anden stor fordel er at Click2Pay har et stjernesystem som de bruger til at rate/ vurdere din konto og levere kredit. Du behøver derfor ikke at have finansiering på din konto i forvejen. Du vil kunne lave en indbetaling hos det valgte skrabespilsite indenfor det tilladte godtgørelsesbeløb og først senere sætte penge på din Click2Pay konto tilsvarende det samme beløb uden at pådrage ekstra gebyrer.


Click2Pay Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder