Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af Fast Bank Transfer
Skrabelodder > Skrabespil Betalingsmuligheder > Anmeldelse af Fast Bank Transfer

Anmeldelse af Fast Bank Transfer

Den største fordel ved direkte at bruge din egen bankkonto er, at du altid er i stand til at indsætte og få udbetalt gevinster ved at bruge den samme betalingsform.

Mange skrabespil sites accepterer mange forskellige betalingsformer ved indbetaling, men er ikke i stand til at sende penge via disse former. De kan kun wire overføre gevinster til en bankkonto.

Med stigningen af telefonbank og netbank er det blevet langt lettere at bruge en personlig bankkonto til direkte at overføre midler til og fra en bankkonto.

Det er stadig muligt at gå ned i den lokale bank og der foretage overførslen direkte, men det kan altså også gøres hjemmefra.

Det afhænger af den enkelte bank hvor længe bankoverførslen tager. Det kan tage op til tre hverdage før overførslen er gennemført, men ofte går der kortere tid.

De fleste skrabespil sites vil gennem e-mail informere dig, så snart overførslen er gennemført, så du derefter kan logge ind på din konto og starte med at spille med rigtige penge med det samme.


Fast Bank Transfer Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder