Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af Kreditkort og Debitkort
Skrabelodder > Skrabespil Betalingsmuligheder > Anmeldelse af Kreditkort og Debitkort

Anmeldelse af Kreditkort og Debitkort

Kreditkort er en øjeblikkelig måde at finansiere din skabespil konto på, måden er sikker, og lad os se i øjnene at sikkerhed er det vigtigste, når det handler om dine penge. Vi ønsker alle en følelse af, at vores penge er sikre, og at vi kan overvåge vore transaktioner.

Som det første skal du åbne en rigtig pengekonto hos det valgte skrabespil site og derefter registrere dit kreditkort, før du sætter penge på kontoen. Det er altid muligt at registrere et nyt kreditkort i det tilfælde, at du har flere eller bare har fået udstedt et nyt. Du kan altid ændre det kreditkort, du ønsker at bruge til ind- og udbetalinger fra din spillerkonto.

Velrenommerede online skrabespil sites har et sikkert betalingssystem, som gør, at dine pengeoverførsler automatisk håndteres med absolut sikkerhed. Det er rent faktisk mere sikkert at bruge kreditkort hos et online skrabespil firma end at bestille take away fra den lokale restaurant.

Kort sagt så er sikkerheden omkring kreditkort og debitkort kombineret med den sikkerhed som velrenommerede online skrabespil sites tilbyder, garanter for en sikker og nem måde at overføre penge på fra a til b.


Kreditkort og Debitkort Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder