Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af MegaMoneyGames
Skrabelodder > Skrabespil Software > Anmeldelse af MegaMoneyGames

Anmeldelse af MegaMoneyGames

MegaMoneyGames

MegaMoneyGames ejes og opereres af Dreammakers Gaming Tech S.A, som har fuld licens i Costa Rica. Dreammakers Gaming Tech S.A udvikler unik software særligt for MegaMoneyGames hvilket gør, at deres spil er nogle af de bedste øjeblikkelig gevinst spil, som udbydes online i dag.

Det faktum at MegaMoneyGames er kommet sent på markedet for online skrabespil og øjeblikkelig gevinst spil har givet MegaMoneyGames en uovertruffen fordel overfor deres konkurrenter idet de har haft fuld adgang til de andre firmaers tilbud og herefter har kunnet kreere et produkt, som er andre produkter overlegen.

De bruger de nyeste teknologier for at kunne lave et sofistikeret spilmiljø, som giver spillere en bedre og hurtigere spilleplatform, med et varieret spiludvalg og store jackpots, som passer til alle slags spillere.

MegaMoneyGames fokuserer stærkt på konstant at forbedre og implementere nye teknologier. De ønsker hele tiden at rykke deres platform videre, og de forpligter sig til regelmæssigt at tilføje nye spil.

Teamet hos MegaMoneyGames og Dreammakers Gaming Tech S.A har samlet nogle af de klogeste hoveder i online spillebranchen. Mange skifter hertil, efter at have været hos ældre firmaer, hvor deres innovative ideer blev afvist, eftersom firmaerne blev selvtilfredse. De var derfor selvklart ude efter at komme til et nyt firma, som ville tage godt imod deres radikale ideer, og som kunne give dem et sikkert og befordrende arbejdsmiljø. Et sted hvor de kan udvikle deres revolutionerende teknologiske ideer og hvor et overlegent produkt kan se dagens lys.

Foruden forpligtelsen til at lave teknologiske fremskridt er MegaMoneyGames' vigtigste etos fremragende kundesupport. Firmaet laver alting under samme tag, og derfor befinder supportpersonalet sig i samme hus som udviklere og managere, hvilket sikrer, at et hvilket som helst problem som en spiller måtte have, vil blive håndteret hurtigt og tilfredsstillende.

Derudover er supportpersonaler åbne overfor at modtage nye ideer fra spillere og give dem videre til udviklerne, som så vil overveje ideerne. Nogle af deres spil er et direkte resultat af denne fantastiske forbindelse, som eksisterer mellem spillere, supportpersonale, managere og udviklere. Dermed er MegaMoneyGames med til at gøre spilleres drømme til virkelighed.


MegaMoneyGames Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder