Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af MoneyBookers
Skrabelodder > Skrabespil Betalingsmuligheder > Anmeldelse af MoneyBookers

Anmeldelse af MoneyBookers

MoneyBookers er registreret og reguleret af British Finance Standards Authority (FSA) og opererer med absolut gennemskuelighed. Deres webside er klar og den lister alle direktører i firmaet sammen med alle kontaktoplysninger.

MoneyBookers tillader sine brugere at finansiere deres konto direkte fra deres bankkonto eller at bruge deres kreditkort. Når man først har oprettet en konto, kan den bruges til at foretage online køb og til at indsætte penge på din yndlings skrabespil side.

MoneyBookers tilbyder sine tjenester på over 12 sprog og tilbyder transaktioner med flere valutaer. En af de største fordele ved MoneyBookers er den sikkerhed, som de tilbyder ved brug af dit kreditkort eller ved bankoverførsler.

Der er ikke noget bedrageri eller fare for at dine bankoplysninger vil blive afslørede. Du kan med fred i sindet bruge MoneyBookers til indbetalinger hos det ønskede skrabespil site.


MoneyBookers Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder