Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af NeoGames
Skrabelodder > Skrabespil Software > Anmeldelse af NeoGames

Anmeldelse af NeoGames

NeoGames

NeoGames har hurtigt opnået deres mål om at blive den bedste online skrabespilleverandør, og i dag sælger de over 120 millioner skrabespil hver måned over hele verden igennem deres licensindehavende partnere. De samarbejder med nogle af de største navne i spillebranchen såsom Bet365 og Betsson, samt med firmaer, som ikke er i spilbranchen såsom avisen Mirror, OK Magazine og mange private operatører.

Neo Games har på kort tid opnået en så svimlende succes ved kun at fokusere på skrabespil og øjeblikkelig gevinst spil og ved at tilbyde den bedst tilgængelige udviklede skrabespilsoftware. Dette har gjort, at de er vokset fra at være et lille firma til at blive ledende på markedet for skrabespil og øjeblikkelig gevinst spil.

Neo Games har licens i EU givet af Lotteries & Gaming Association of Malta og de opererer under de højeste standarder, når det omhandlende retfærdighed og kvalitet. Deres spil har glimrende design og trækker på inspiration fra en lang række af områder fx TV shows, populære sportsgrene og klasseske skrabespil.

Firmaets vigtigste etos ligger indenfor fair play principper og fremragende kundesupport. Deres software testes regelmæssigt for at sikre, at deres tilfældige tal generator virker perfekt. Og de har etableret spiller support mekanismer, som er unikke i skrabespilbranchen.

I 2008 blev Neo Games verdensrekordindehaver ved at sælge over en milliard skrabespil til millioner af tilfredse kunder i hele verden. Neo Games stræber fortsat efter at lave flere rekorder ved konstant at designe nye spil med bedre grafik og lydeffekter og de har udvidet deres firma til at være en business marketing operation.

Neo Games opererer på over 12 sprog og har kontorer flere steder i verden. deres motto "act local, be global" (Handl lokalt, vær global) kan virkelig mærkes i deres daglige drift og bliver indlysende, når man ser på deres svimlende produktudvalg.


NeoGames Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder