Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Anmeldelse af Neteller
Skrabelodder > Skrabespil Betalingsmuligheder > Anmeldelse af Neteller

Anmeldelse af Neteller

At bruge Neteller til at finansiere dit skrabespil er ikke bare let men også meget praktisk idet, Neteller ikke bare er accepteret som en måde at foretage indbetalinger på hos alle skrabespil sites, men også som en måde at foretage udbetalinger på. Dette er stor fordel da man på denne måde kan indbetale og få udbetalt gevinster fra skrabespil ved at bruge den samme konto uden forsinkelser.

Neteller er en af de mest sikre e-wallets på nettet, og deres evige topprioritet er sikkerhed af dine personlige oplysninger. De tilbyder oven i købet deres egne kredit kort, som man kan bruge offline, hvilket gør dem til en meget troværdig og etableret finansiel institution.

Med tjenester, der tilbydes på snesevis af sprog og med understøttelse af over 100 valutaer, vil det blive svært at finde en bedre løsning når det handler om online elektroniske transaktioner.


Neteller Skrabespil Online

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder