Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Bankroll Bonanza hos Ladbrokes Games
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Bankroll Bonanza hos Ladbrokes Games

Bankroll Bonanza hos Ladbrokes Games

Ladbrokes Games giver en gratis cash bonus på $/€/£5 væk for at spille deres nyeste spil Chests of Plenty.

Chests of Plenty er et spændende 5-hjuls video slot med 20 betalingslinjer i pirat tema. Tag ud på det blå hav på en opdagelse for at finde de gemte skatte, som den onde pirat stjal og gemte et sted på øen.

Det vilde symbol er en kvinde og hun kan være substitut for alle de andre symboler bortset fra de to scatter symboler. Kvinden kan også forvandle de andre symboler, som piraten, til et vild symbol, hvis hun er i nærheden af dem på hjulene.

Det første scatter symbol er et skattekort, og ved at ramme tre eller flere skattekort hvilket som helst sted på hjulene vil få skatte bonus runden til at gå igang. Skattekisten er det andet scatter symbol og ved at ramme tre eller flere af det på hvilket som helst sted på hjulene vil få diamant bonus runden til at gå igang. Denne bonus runde har også en separat progressiv jackpot, som man kan vinde udover andre gevinster vundet i normal spille-mode.

Spillere, der ønsker at få en gratis bonus på $/€/£5 skal spille for $62/€47/£40 på nogle af de følgende spil fra d.1 til d.4 december 2011:

Cash Droup, Route to Riches, Moneycomb, Aladdin's Treasure, Chests of Plenty, Rubik's Riches, Rainbow Riches og Millionaire Scrathcard.

Spillere, der er nybegyndere hos Ladbrokes Games kan også modtage en bonus på 100% helt op til $/€/£100, når de slutter sig til siden første gang.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder