Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Skrabespil Betalingsmuligheder
Skrabelodder > Skrabespil Betalingsmuligheder

Skrabespil Betalingsmuligheder

Anmeldelse af Click2Pay

Når det handler om dine penge, så bør du altid være særligt opmærksom på tre ting; sikkerhed, brugervenlighed og hurtighed. Click2Pay kombinerer alle tre ting i en sofistikeret pakke, som tilbyder ekstraordinær service til folk i hele verden. Læs Mere Anmeldelse af Click2Pay.

Anmeldelse af ClickandBuy

ClickandBuy er et elektronisk pengeselskab, som blev etableret i 1999 i Tyskland. I dag har selskabet base i Storbritannien, dets hovedsæde ligger i London. ClickandBuy reguleres af Financial Standards Authority (FSA). De tilbyder fakturering af mere end 120 valutaer, og tilbyder en komplet pakke af e-wallet services i over 26 lande. De accepterer mere end 46 måder at foretage betaling på. Læs Mere Anmeldelse af ClickandBuy.

Anmeldelse af Kreditkort og Debitkort

Vi er alle bekendte med kreditkort og debitkort, og de er en af de nemmeste og hurtigste måder til at komme i gang med at spille online skrabespil. Læs Mere Anmeldelse af Kreditkort og Debitkort.

Anmeldelse af Fast Bank Transfer

Alle har en personlig bankkonto, og derfor vil det kun være naturligt at bruge den til at finansiere skrabespil. Læs Mere Anmeldelse af Fast Bank Transfer.

Anmeldelse af MoneyBookers

Hvis du leder efter en sikker og pålidelig måde at finansiere dit online skrabespil, så er der ikke nogen bedre end MoneyBookers. De har opereret på markedet i årevis og reguleres gennem UK og EU lovgivning. Læs Mere Anmeldelse af MoneyBookers.

Anmeldelse af Neteller

Neteller er en af de ældste og bedst etablerede e-wallets, som er tilgængelige for brugere i hele verden. Neteller blev grundlagt i 1999 og overholder de strengeste standarder, da det er overvåget og reguleret af British Financial Services Authority (FSA) og administrerer milliarder af dollars om året. Læs Mere Anmeldelse af Neteller.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder