Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Det Gode og Det Dårlige I Denne Uges Skrabekort Historier
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Det Gode og Det Dårlige I Denne Uges Skrabekort Historier

Det Gode og Det Dårlige I Denne Uges Skrabekort Historier

Alt i denne verden kan bruges til både det gode og det onde, og her skiller skrabelod sig ikke ud. Der er nogle, der bruger skrabelod som deres ugentlige forkælelse, hvorimod andre stjæler dem og dermed begår forbrydelser for at profitere fra dem.

Her er et eksempel på to forskellige historier, udgivet samme dag fra to forskellige dele af verdenen. Begge historier involverede skrabelod, men byder på to vidt forskellige historier om, hvordan de blev opnået, og hvordan det vinderne blev påvirket af dem.

Den første historie kommer fra Illinois staten i USA og blev udgivet af Eastern Illinois University Paper. Det er historien om skrabelod vinderen Will Gregorich, der endte med at købe en skrabelod billet, der fik ham til at vinde $25.000 efter en række uforudsigelige begivenheder, der førte ham til at have et par mønter, der gav ham mulighed for at kæbe et skrabelod på $30 sammen med hans ven.

Gregorich skal vente fire til seks uger, før han kan få sine gevinst, men har allerede planlagt en tur til England, så han kan opfylde sin drøm om at se en English Premier League fodboldkamp live.

Den anden historie kommer fra Irland og blev udgivet af Irish Herald. Det er historien om Garret Guinan, 25 år, der var dømt kriminel med over 30 forskellige domme indenfor traffik krænkelser og narkotikaforbrydelser.

Guinan havde udplyndret en lokal kiosk. Ham, der stod ved kassen på dette tidspunkt så den kniv, Guinan havde med sig, og løb hurtigt ind i opbevaringsrummet, hvor han så Guinan udplyndre butikken på sikkerhedskameraerne. Manden gav politiet en meget detaljeret beskrivelse af Guinan og fortalte dem, at han også havde stjålet en hel ny skrabelod bog.

Den følgende dag gik Guinan ind hos en anden kiosk for at udbetale nogle af hans vindende billetter. Dette blev rapporteret til politiet, og manden fra kiosken fra dagen før kunne identificere ham på video optagelserne. Straffedomstolen i Dublin gjorde alle en tjeneste ved at sende Guinan bag tremmer i et år.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder