Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Et Britisk Skrabelod Firma Privatiseres
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Et Britisk Skrabelod Firma Privatiseres

Et Britisk Skrabelod Firma Privatiseres

DM PLC er et skrabelod firma fra England, der blev dannet af Adrian Williams og der børsnoteret i London Stock Exchange i 2004 med en indledende aktiekurs af 12 Britiske Pund pr. aktie.

I midten af 2008 nåede firmaets aktier helt op på 17 Britiske Pund for en aktie. Derfor har det overrasket mange handlere i London, at firmaets grundlægger Williams lavede et bud på 1.8 Pund pr. aktie for at købe firmaet tilbage.

Ifølge Williams har firmaet nu 2.94 millioner GBP i værdi, og når man tager firmaets dårlige situation i betragtning, så giver firmaets undergang i værdi mening.

Ved begyndelsen af dette år blev firmaet nødt til at ophøre flere typer skrabelod, da de blev betragtet som vildledende af myndighederne, da de blev brugt i læseblade til at få læserne til at tro, at de havde vundet en præmie, når de rent faktisk bare blev tilbudt om at købe noget på tilbud.

I de 7 år firmaet har været børsnoteret har Williams puttet 20 millionen GBP i lommen i udbytte, lønninger, bonusser og i erhvervelsesgebyrer. Idag kontrollerer Williams 73.1% af firmaets aktier og truer små aktionærer med at privatisere firmaet uanset hvad.

Markedsanalytikere antyder, at Williams og hans co-direktør har fået helt op til 12.5 millioner GPB i profit fra erhvervelsesgebyrer for firmaerne DM PLC, som resultat aktionærers fonde.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder