Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Fruity Friends - Nyt Spil hos PrimeScratchCards
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Fruity Friends - Nyt Spil hos PrimeScratchCards

Fruity Friends - Nyt Spil hos PrimeScratchCards

Et helt nyt spil virker altid spændende. Det var spændende, da vi som børn fik et nyt spil at spille på, og idag, som voksne mennesker, er det spændende at tage en pause fra den kedelige dagligdag og at spille nogle spil online, især hvis det giver os muligheden for at vinde rigtige mange penge samtidig med at vi spiller.

Hos PrimeScratchCards forstår de voksne menneskers behov for sjove og underholdende spil, der også tilbyder kæmpe jackpots, der gør hele spille oplevelsen endnu mere spændende. Derfor udgiver Prime Scratch Cards altid nye spil som Fruity Friends, der er den nyeste tilføjelse til deres store spil udvalg.

Spil Fruity Friends og oplev et instant win spil, der altid vil være spændende for dig. I Fruity Friends spiller du på et 5-hjuls video slots med 25 betalingslinjer, og du fejrer sjove og nuttede frugter, der alle består af menneskelige funktioner, og som er enormt sjove.

Du kan gå igang med at spille for så lille et beløb som $0.10 eller så højt et beløb som €250 pr. spin. Den største jackpot når helt op til €250.000, men du skal foretage det højeste tilladte bet for at have chancen for at vinde. Udover det almindelige spining spil, er der et andet gambling spil, som du kan spille på med dine gevinster, og det bedste ved Fruity Friends er, at det giver dig muligheden for at gamble med alle dine gevinster eller op til 50% af dem.

Slut dig til PrimeScratchCard idag og modtage €5 helt gratis, som du kan spille for uden at skulle foretage en indbetaling.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder