Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Historien bag Bingo
Skrabelodder > Skrabespil Tips > Historien bag Bingo

Historien bag Bingo

Bingo er et af de mest populære spil, der findes i hele verden. Bingo er et spil baseret på lotto, og spillets rødder stammer helt tilbage til d.16 århundrede i Italien. På dette tidspunkt blev bingo spillet kaldt for "Il Giuoco del Lotto d'Italia."

Spillet nået meget hurtigt ud til andre europæiske lande, og det blev ved med at udvikle sig. I løbet af de 18. århundrede tilføjede franskmændene flere ting til spillet, heriblandt flere spillekort og aktiviteten, der gik ud på, at man skulle udråbe tal. Den udvikling minder meget om, hvad bingo spillet går ud på i disse dage.

I løbet af det 19. århundrede benyttede tyskerne for at det meste bingo spillet som et slags undervisningsværktøj. De gav børn muligheden for at spille bingo for at hjælpe dem med at lære at tælle, for at lære navnene på dyr og for at lære matematik tabellerne udenad.

Idag er mange stadig uenige om, hvordan spillet kom frem til USA, men i begyndelsen af det 20. århundrede var spillet stadig kendt for at hedde "Beano." Spillet blev spillet i mange forskellige forlystelsesparker og karnevals fester rundt om i USA. Det var sådan at Edwin Lowe lagde mærke til spillet og lærte det at kende ved at have set det i et karneval i Atlantic i staten Georgia i USA.

Lowe så, hvordan folk spillede spillet i USA ved brug af pap bræder og tørrede bønner. Men vigtigst af alt, lagde han mærke til, hvor meget glæde og underholdning folk fik ud af spillet. Derfor besluttede han sig for at tage spillets idé med ham til New York for at spille med hans venner der.

Da Lowe kom tilbage til New York, så spillede han bingo på nøjagtig samme måde, med tørrede bønner og pap brædder, og han spillede det sammen med hans venner.

Hans venner var også meget glade for spillet og fik rigtig meget underholdning ud af det. I løbet af et af deres spil, var en af hans venner så glade og spændt, at istedet for at råbe "Beano," råbte han "Bingo."

Selve ordet "bingo" stammer fra et lotto spil, der stammer helt tilbage til det 18. århundrede i England. Det var første gange, ordet "bingo" nogensinde er blevet brugt i forhold til bingo spillet, som vi kender det idag.

Lowe og hans venner fortsatte med at spille dette spil, som idag kaldes for bingo verden over. Med tiden havde Lowe to forskellige versioner af spillet, som han solgte videre til folk: En bingo version blev spillet med 24 kort og blev solgt for $2, og en anden bingo version blev spillet med 12 kort for $1.

Meget hurtigt blev spillet meget populært iblandt mange mennesker. Lowe gav tilladelse til andre, der også gerne ville være vært for bingo spil til at gøre det ved at betale et årligt gebyr på kun $1.

Meget hurtigt spredte bingo spillet sig til mange forskellige dele af USA. Hen ved 1940'erne var bingo spillet kendt landet over, og det blev spillet i alle hjørnene af USA.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder