Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Hopa Skrabelod Lancerer 7 Boom Skrabelod
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Hopa Skrabelod Lancerer 7 Boom Skrabelod

Hopa Skrabelod Lancerer 7 Boom Skrabelod

Kunne du godt tænke dig at et sjovt skrabelod spil bestående af en maksimum jackpot på hele $/€/£200.000 samt muligheden for at have en chance på 3 ud af 1 for at få en vindende kort? Du skal ikke kigge langt, for hos Hopa Skrabelod har de lige lanceret et spil ved navn 7 Boom, som er et nyt og spændende online skrabelod spil, der tilbyder spillere hele to spil for prisen af ét enkelt samt en stærkere chance for at vinde.

7 Boom er et traditionelt instant-win spil, der er baseret på det almindelige skrabelod spil, ved at give spillere hele to spil for prisen af et spil. 7 boom består af to skrabelod spil for sig på en billet, og begge spil fejrer det heldige 7-tal.

Alt hvad spillere skal gøre for at få chancen for at vinde nogle penge er at vælge antallet af linjer, de har lyst til at spille for samt prisen, som de er villige til at betale for hver linje, der spillet med. Prisen af en enkel betalingslinje svarer til $/€/£0.25 helt op til $/€/£10. For at kunne få chancen for at vinde den kæmpe jackpot på hele $/€/£200.000, så skal du sørge for, at du spiller for det maksimale tilladte antal af betalingslinjer samt for den maksimale pris på billetten.

Når spillet går igang, så vil du få øje på to skrabelod. For det første, skal numrene på linjen svarer til 7 i værdi tilsammen for at blive til en vinder, og på det andet kort, så skal du kun finde et syv-tal for at blive til en vinder. Du behøver ikke at vinde i begge spil på en enkel betalingslinje. Det er faktisk nok, hvis du rammer et syv-tal på et af de to spil, og så vil du vinde det beløb, der står på den vindende spille linje.

Hvis du stadig ikke er medlem af Hopa Skrabelod, så kan du stadig nå det, og så modtage en gratis bonus på $/€/£5 uden at skulle indbetale penge. Når du er parat til at foretage en indbetaling, så vil du modtage en match bonus på 100% ved din første indbetaling helt op til $/€/£200.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder