Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Horoskope Scratchcard hos Go Scratch
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Horoskope Scratchcard hos Go Scratch

Horoskope Scratchcard hos Go Scratch

Tror du på stjernetegn? Tror du, at stjernerne har in indflydelse på din fremtid? Føler du sommetider, at situationer er ude af din kontrol?

Hvis du svarede "ja" til nogle af disse spørgsmål, så er Horoskope Scratchcard hos Go Scratch spillet for dig. Her vil du kunne spille med dit stjernetegn eller med stjernetegnet af en, du holder af, for at vinde store gevinster.

Men hvis du svarede "nej" til et eller flere af ovennævnte spørgsmål, så tro om dig, for Horoskope Scratchcard også været et spil for dig, da det vil vise dig, at der rent faktisk findes noget derude, der har indflydelse på dit helt.

Når du begynder at spille Horoscope Scratchcard, så vil du se en skærm med i alt 12 stjernetegn. Du vil blive spurgt om at vælge et stjernetegn. Du kan vælge hvilket som helst stjernetegn, og du kan altid gå tilbage og vælge et andet ét.

Når du har valgt et stjernetegn, så vil skærmen ændre sig, og du vil blive ført hen til selve spillet. Der skal du vælge hvor mange skrabelod du vil spille på. Fire skrabelod bliver tilbudt for at blive spillet med på samme tid, og du kan spille på ét, to, tre eller fire kort.

Så skal du vælge prisen på hver billet. Hvis du vælger den højeste pris, så har du chancen for at spille om at vinde en massiv jackpot på €100.000.

Når du har trykket på "spil", så kan du skrabe alle kort enkeltvis, eller du kan afsløre alle kort på samme tid. Hvert kort har 5 bokse, der afslører forskellige stjernetegn. Du skal matche tre identiske stjerner for at vinde cash gevinsten, som er fremvist under det vindende skrabelod.

Tilmeld dig Go Scratch idag og modtag en gratis bonus på €5 for bare at tilmelde dig. Du skal lave et indskud for at få de gratis penge. Når du senere er parat til at lave et indskud, vil Go Scratch give dig en første indskud bonus på 100% op til €200.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder