Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Hvad er online skrabespil?
Skrabelodder > Skrabespil Tips > Hvad er online skrabespil?

Hvad er online skrabespil?

Mange mennesker kender til og elsker at spille skrabespil men ved ikke, at internetrevolutionen også har ramt skrabespilindustrien ved at lægge denne elskede fritidsaktivitet online.

Online skrabe spil er internetversionen af det lotteri-baserede spil, som national lotterier og velgørenhedsorganisationer har benyttet sig af i årtier. I dag tilbydes spillet online af både nationale lotterifirmaer og private udbydere, og spillet er blevet langt mere spændende, idet der er mange forskellige varianter af design spilmuligheder.

At spille skrabespil online foregår på samme måde som almindelige skrabespil, bortset fra at du ikke først behøver at købe spillet i en kiosk eller butik. Derimod kan du spille hjemmefra eller på kontoret med kun et enkelt klik.

En anden stor fordel ved at spille skrabespil online er, at mange skrabespiludbydere giver langt bedre odds end ved almindelige skrabespil samt, hvis du spiller et bestemt skrabe spil og bliver træt af det spil, er der altid mange flere spil med øjeblikkelig gevinst at vælge imellem.

Der er to måder at få adgang til online skrabespil: Der er en software, man kan downloade på sin computer. Når man har downloadet softwaren, vil man have adgang til alle de spil som udbydes fra den softwareoperatør. Når operatøren tilføjer nye spil, vil den installerede software automatisk opdatere sig selv, og man vil få adgang til de nye spil.

Den anden måde er at spille skrabespil på browser-baseret software. På denne måde skal man ikke downloade software. Spillene fungerer som regel igennem Flash teknologi og man skal bruge et browser Flash Plugin for at kunne spille. De kan gratis downloades online.

Browser-based skrabespil er den mest almindelige måde at spille skrabe spil. De kræver ikke nogen installering af tung software på computeren, og giver samtidig mulighed for flere slags anvendelser såsom virtuelle fundraisere til velgørende formål.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder