Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Hvorfor spille online?
Skrabelodder > Skrabespil Tips > Hvorfor spille online?

Hvorfor spille online?

Måske har du rigelig med erfaring med at spille skrabe spil, eller måske er du nybegynder med skrabespil. Lige meget hvad så spørger du måske dig selv, hvorfor skulle du dog spille online skrabespil?

Der er flere grunde til at online skrabespil er blevet et hurtigt voksende fænomen, som får flere tusind nye tilhængere hver dag.

For det første er online skrabespil langt mere underholdende end almindelige skrabespil p.g.a den gode grafik og de gode lydeffekter. Et lille skrabepapirkort med et par symboler kan på ingen måde konkurrere med det store udvalg af online skrabespil og med de forskellige temaer og historier, som de er baserede på.

For det andet; du behøver ikke at gå uden for en dør, om du så er hjemme eller på kontoret, for at købe et skrabelod. Skrabelodderne er kun et klik væk, og spillene med øjeblikkelig gevinst giver store belønninger for en meget lille indsats.

Når du køber et skrabespil for $1 i kiosken og rammer en af de store jackpots på lad os sige $50,000, så vil du ikke få gevinsten udbetalt øjeblikkelig, idet sælgeren ikke ligger inde med så store summer i sin butik.

Du vil blive nødt til at indlevere din vinderkupon eller pendle for at gøre krav på dine gevinster. Hvis du spiller online og vinder en stor jackpot på et skrabespil med øjeblikkelig gevinst, vil du derimod være garanteret at de penge du vinder, vil blive sat ind på din spiller konto med det samme.

En anden afgørende fordel ved at spille online er at nogle skrabespil ikke koster mere end $0.50 eller £0.20 og samtidig har jackpots svarende til $100,000 eller $200,000. Spillere får virkelig noget for pengene, når de spiller online skrabespil.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder