Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Irsk Mand Vinder $10 Millioner i Skrabelod
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Irsk Mand Vinder $10 Millioner i Skrabelod

Irsk Mand Vinder $10 Millioner i Skrabelod

For det meste, når folk taler om "luck of the Irish" (irernes held), så referer de til dårligt held. Der er mange, der misforstår udtrykket "luck of the Irish" og tror, at det betyder det omvendte, men det egentlig bare dårligt held.

Men en irsk man i USA ville nok kunne sige, at i hans tilfælde så stod "luck of the Irish" for held på højt niveau. Den irske mand er 28 årige Brendan Riordan, der i New York havde en fantastiske skrabelod oplevelse, der gjorde ham $10 millioner rigere.

Riordan er en irsk indvandrer i USA, der deler hus med hans forældre i byen Yonkers i New York. Hans familie immigrerede til USA for cirka ni år siden, og de har været meget aktive indenfor det irske-amerikanske samfund i New York.

Riordan har slet ikke planlagt at købe et lotto skrabelod. Det var Riordan's mor, der fortalte avisen ved navn Irish Central newspaper, at hun havde givet nogle penge til hendes søn i anledningen af hans fødselsdag. Disse penge brugte han så til at købe skrabelod med.

En af de skrabelod, Riordan valgte at købe, var for Win for Life Spectacular instant win spillet. Top prisen for at vinde skrabelod var $10 millioner. Riordans held førte ham til et vindende skrabelod.

Riordan har sagt, at han for nylig er holdt op med at ryge. Siden han er holdt op med at ryge, har han også valgt at investere hans penge i at spille flere forskellige lotteri spil. Han har nemlig tænkt sig at fortsætte med at spille selv efter denne store sejr.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder