Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Jason and the Golden Fleece
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Jason and the Golden Fleece

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det nye video slot Jason and the Golden Fleece. Spillet følger Jason og Argonauterne på deres mission for at genindsætte Jason på tronen ved at finde det gyldne skind. Historien begynder på kajen ved jasons skib, da det sejler ud i dette fem-hjuls, 243 måder at vinde på-spil.

Figurerne er smukt designet og vinderkombinationerne tilbyder flotte animationer. Der er bonussymboler inklussiv scattere og multipliere. Jason and the Golden Fleece-logoet er jokersymbolet og kan tildele 10 omgange med en 3x multiplier.

Bonusspillet er ret intelligent og fuld af sjov. Det er inddelt i seks niveuaer og udløses ved mindst tre symboler med gyldne skind. I løbet af spillet vil båden sejle til et nyt sted på kortet, og en ny skærm, hvor du vil udfordre nogle af Jasons fjender, inklussiv en drage, harpyrer, Talos og sirener. Fjenden vil give dig et bonusspil, såsom vælg-en-boks, bonushjul eller et 50/50 kortspil. Du vil modtage præmier, hvis du vinder bonusspillet og blive tildelt det gyldne skind, hvis du gennemfører level 6.

Microgaming, softwarevirksomheden der har designet spillet, er kendt for igen og igen at producere inddragende spil af høj kvalitet som ikke bare underholder, men også belønner spillere med kontanter. Virksomheden var en af de første på markedet og har siden da udviklet mere end 600 spil.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder