Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
MageMoneyGames Jule Spil
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > MageMoneyGames Jule Spil

MageMoneyGames Jule Spil

Julen er lige rundt om hjørnet, og uanset om du bor i et område med masser af sne, eller om det tætteste du kommer på sne er falske sne dekorationer, så er denne tid helt magisk.

For at tilføje endnu mere skæg til festlighederne så har MegaMoneyGames introduceret to særlige jule spil med rigtig god underholdning, som du kan nyde for dig selv, når du trænger til lidt fred og ro fra alle jule gæsterne.

Det første spil er Winter Wonderland, som er et online skrabelod med ni felter, som du skal skrabe af for at afsløre forskellige gave symboler. Hvis du har tre gave symboler, der matcher hinanden, så er gaven din.

Winter Wonderland skrabelod gaver omfatter en Smart Bil, en krydstogt ferie med værdi på €5.000, et Amazon gavekort på €500, en WII spillekonsol, en IPAD og penge gevinster på €10/€100/€1.000. Prisen på et enkelt skrabelod er €1.

Det andet spil er A Very Merry Million skrabelod med en forbløffende jackpot på €1.000.000. Hver billet koster €2.

Når du spiller A Very Merry Million skrabelod, så kommer du til at møde Julemanden, som vil vise dig et traditionelt skrabelod med ni felter at skrabe af. Hvert felt har et specielt sum penge. Hvis du får tre felter med det samme beløb på loddet, så er den sum penge din.

Hvis du ikke har sluttet dig til MegaMoneyGames endnu, så kan du gøre det på hvilket som helst tidspunkt og modtage en gratis bonus på €7. Du får også en velkomstbonus på helt op til €300, når du er parat til at foretage dit første indskud.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder