Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
NetEnt Thief-slot stjæler spotlightet
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > NetEnt Thief-slot stjæler spotlightet

NetEnt Thief-slot stjæler spotlightet

Det senste action-pakkede video slot-spil lanceret af ledende software-udvikler Net Entertainment (NetEnt) hedder Thief og tager det at røve banker til at helt nyt niveau med utroligt vinderpotentiale. Den sexede, kvindelige tyvebande er klædt i sort spandex, så de kan snige sig gennem banken uden at blive opdaget. Dette er ikek alt for svært, da de er udstyret med alle de nyeste high-tech gadgets til at sprænge døren til ethvert pengeskab.

En af de mest spændende ting ved denne slot er, at den har forskellige levels i takt med at du spiller spillet. Fortællingen starter i en mørk, regnfuld gade i en fremtidsby. Symbolerne på dette niveau inkluderer forlygter, ure med timer, gadgets og tyvene selv. I takt med at spillet fortsætter, vil du og tyvene fortsætte dybere ind i banken for at finde bankboksene med de største præmier. Det næste niveau er spillets gratis omgang-feature som virkelig kan give en god gevinst. Under den gratis omgang kan de tre midterste hjul blive fyldt med ekspanderende jokere som kan færdiggøre et væld af kombinationer. Adrenaline Spins level tager dig og en tyv til en ny bankboks fyldt med diamanter og juveler som vises på hjulene og har store udbetalinger.

Den fantastiske grafik i Thief-videoen giver en filmagtig fornemmelse takket være fantastiske animationer og lydeffekter. Mange spillere elsker videospil med et bankrøver-tema, men dette nye NetEnt-spil giver mere spænding og vindermuligheder end sine konkurrenter.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder