Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Ny Thief-slot
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Ny Thief-slot

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment (NetEnt), en virksomhed der fortsætter med at levere spændende spil af høj kvalitet. Thief video slot-spillet lever op til den hype som har omgivet det og er hurtigt blevet en favorit hos mange spillere.

Som navnet antyder, følger Thief historien om en sexet kvindelig tyv iklædt stramt sort tøj fra hoved til tå. De andre spilsymboler inkluderer hendes værktøj, hovedudstyr, bankbokslåse, ure med mere sammen med de klassiske pokersymboler. Spillet med fem hjul og 25 betalingslinjer har en indsatsramme fra 25 cent op til $125 og en maksimum jackpot på $2500.

Et af spillets mest spændende funktioner er, at det har to scatter-symboler, og når mindst tre af de samme scattere viser sig på hjulene, vil du blive taget til et bonusspil med gratis omgange. Spillere vil få 10 adrenalinfyldte gratis omgange, hvis spillet udløses af det røde adrenalin-scatter symbol. Under disse omgange vil hjulene kun have tre symboler plus et særlig diamantsymbol som kan udbetale en enorm præmie på 5000 mønter.

Hvis det ikke er nok for dig at se alt spændingen på skærmen, indeholder Thief-spillet også NetEnts Skill Stop Button. Efter at have klikket på Spin-knappen kan spillere klikke på den neonblå knap for at stoppe hjulene. Gør forsøget, hvis du føler dig heldig!

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder