Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Nyt Snakes & Ladders Spil hos Go Scratch
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Nyt Snakes & Ladders Spil hos Go Scratch

Nyt Snakes & Ladders Spil hos Go Scratch

Go Scratch har lige udgivet et nyt instant-win spil, der er helt unikt. Det kaldes for Snakes & Ladders, og det er baseret på det meget kendte spil, ved samme navn, for børn. Spillets design er tro til det originale spil, men der er blevet tilføjet nogle farver og lidt mere spænding til spillet.

Det er meget nemt at spille Snakes & Ladders. Alt hvad du skal gøre er at vælge hvilke af de tre personer, du ønsker at spille i spillet. Du kan også vælge at spille med dem alle tre på samme tid, hvilket vil give dig en tredobbelt chance for at vinde i spillet. Når du har valgt din spiller eller spillerne, så skal du kaste terningen, og terningekastets resultat afgør, hvor mange trin spilleren må foretage i retning mod gevinsten.

I takt med at de tre spillere rykker på spillet plade, så kan de lande på en firkant med en slange. Hvis det sker, tager slangen dem tilbage til spillepladen. Hvis en spiller dog lander på en firkant med en stige på ("ladder" på engelsk), så tager stigen dem længere op af spillepladen.

Som spiller vinder du penge, når hvilken som helst af spilleren lander på en firkant med en cash gevinst på den. Den største jackpot, der tilbydes i dette spil står på €/$100.000 i værdi, men for at kunne være berettiget til at vinde den, vil du skulle satse det maksimale tilladte beløb i hver spillerunde.

Du kan afprøve Snakes & Ladders gratis, når du spiller med lege penge (for sjovt), eller slut dig til Go Scratch og opret en spillerkonto med rigtige penge, som automatisk vil give dig en gratis bonus på €/$5, som du kan bruge til at spille hvilket som helst af de udbudte spil. Pengene, du vinder, er dine.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder