Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Nyt spil hos TopScratch: Forces of Terra
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Nyt spil hos TopScratch: Forces of Terra

Nyt spil hos TopScratch: Forces of Terra

TopScratch skrabelodder har introduceret et nyt skrabelod spil ved navn Forces of Terra, der har en top jackpot på €200.000.

Forces of Terra er et efterfølgende spil af The Legend of Terra, hvilke er et af de mest populære spil hos TopScratch. Selvom The Legend of Terra er et yderst spændende 20 linjers video slot spil, så er det nye Forces of Terra et klassisk skrabelod med al spændingen, som du ville forvente fra et klassisk instant win spil.

Alle de kendte fantasi figurer fra The Legend of Terra kommer frem i Forces of Terra. De er alle samlet i en hel anden tidsperiode, der er fyld med mystik og magi.

Alt hvad du skal gøre for at have chancen for at vinde stort er at matche tre identiske figurer. Der er også en speciel funktion, der gør det muligt for dig at fordoble dine gevinster, ved at udforske fire identiske figurer, og chancen for at mangedoble dine gevinster x10, når du finder fem matchende figurer.

Men den bedste funktion i Forces of Terra må være det fantastiske 3D design, hvilket forvandler alle ridderne, ogres, nisser, dæmoner og drager om til livagtige figurer. Hele den oplevelse forstærkes af den pragtfulde musik, der hører med til spillet.

Spil Forces of Terra idag og få en TopScratch bonus på €5 helt gratis - uden indskud. Når du har spillet i et stykke tid, vil du også kunne gøre krav på en indskudsbonus på 100% op til €200.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder