Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Nyt: The Six Million Dollar Man-skrabelod
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Nyt: The Six Million Dollar Man-skrabelod

Nyt: The Six Million Dollar Man-skrabelod

Skrabelodder er mere populære end nogensinde og for at få spillere til at komme tilbage efter mere, bliver der hele tiden udviklet nye spil af populære software-designere som Playtech. Det senest introducerede spil af denne spiludvikler hedder The Six Million Dollar Man-skrabelod som er baseret på tv-serien af samme navn.

The Six Million Dollar Man-show handler om Steve Austin, en astronaut, som har gennemgået en operation til seks milioner dollars for at få en bionisk arm, bioniske ben og et bionisk venstre øje, så han kan være hemmelig agent med superkræfter. Skrabespillet er baseret på dette, og alle hans bioniske dele udgør spillets symboler.

Spillet er opstillet i en 3x3 matrix, men til forskel fra visse andre spil, som tillader spillere at skrabe alle felter, tillader dette spil kun spillere at skrabe fire af de ni felter. Af de fire valgte felter skal tre af dem have den samme bioniske kropsdel, for at spilleren kan vinde. Hvis spillere ønsker at overlade spillet til lykkens gudinde, kan de vælge at klikke på Skrab alle-knappen for tilfældigt at afsløre symbolerne i fire felter.

Grafik i spillet genkalder virkelig stemningen fra filmen ved at være tro overfor 1970'erne, og billederne af computerskærme fra det årti vil sætte scenen. Der er gode geinster i dette spil, inklussiv en maximum jackpot på 500.000 credits.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder