Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Prime Scratchcards Lancerer et Nyt Sampo Skrabelod Spil
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Prime Scratchcards Lancerer et Nyt Sampo Skrabelod Spil

Prime Scratchcards Lancerer et Nyt Sampo Skrabelod Spil

Prime Scratchcards overrasker altid med deres suveræne spil udvalg. Det er en skrabelod operatører, der virkelig prøver at finde ud af, hvilke spil spillere godt kan lide at spille og leverer præcis det, som de søger.

Da Prime Skrabelod har spillere fra alle verdens hjørner, så har de altid fundet inspiration hos mange forskellige lande og forskellige kulturer, når de har opfundet og designet nye skrabelod og instant win spil.

Disse Prime Skrabelod fik inspiration fra Finsk mytologi og opfandt Sampo skrabelod spillet. I finsk mytologi fortælles der om et old gammelt magisk artefakt, der ifølge legender blev opfundet af en smed ved navn Illmarinen og skulle bringe held til enhver, der har den.

Prime Skrabelod har derfor opfundet et fantasi skrabelod spil baseret på det gode held, Sampo har med dig. Det nye spil hedder selvfølgelig Sampo, og byder spillere på to spil for den halve pris.

Sampo har geniale visuelle effekter og er enormt nemt at spille. Du behøver ikke at have nogen erfaring for at kunne spille det. Når spillet går igang, så vil du Sampo foran dig, og den er dækket til med fire forskellige symboler: en hestesko, et hjerte, en firkløver og et syv-tal.

Du skal bare vælge den skrabelod pris, du ønsker at spille med, og så vælg, hvilket af de fire symboler du ønsker at spille med. Når du har taget din beslutning vil to skrabelod komme frem ved siden af Sampo. Skrab dem begge for at finde ud af, om du har vundet en cash gevinst eller to endda.

Den højeste jackpot, der findes på Sampo står på €100.000. Skrabelod billetter koster ikke mere end 50 cents og når op på €10 pr. billet. For at være kvalificeret til den højeste jackpot, bliver du nødt til at foretage maksimum bet.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder