Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
The Bold and the Beautiful Skrabelod
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > The Bold and the Beautiful Skrabelod

The Bold and the Beautiful Skrabelod

Go Scratch har lige annonceret, at de lancerer et helt nyt skrabelod, der har tema efter den meget kendte amerikanske TV-serie ved navn Glamour eller The Bold and the Beautiful på engelsk. Det er en TV-serie, der fortæller historien om Forrester familien og alle deres forskellige problemer indenfor den sofistikeret og glamurøse verden af mode.

Det nye spil indeholder alle de meget kendte personer fra selve serien Glamour, som for eksempel Brooke Logan, Ridge Forrster, Dominick Marone og mange andre. Deres smukke portræt billeder er, hvad der gør spillet helt enestående, for det er jo naturligvis rart at kigge på billeder af smukke billeder.

Selve spillet er et moderne online skrabelod, der giver spillere helt op til 9 chancer for at vinde priser på hver skrabelod, de vælger at spille på. Du behøver ikke at spille 9 spil på samme tid, hvis du ikke har lyst til det. Du kan vælge at spille mellem 1 spil til 9 spil, hvis du foretrækker det.

Når spillet går igang, så vil du komme til smukke Los Angeles og se 9 forskellige potrætter, der er dækket til samt et stort portræt billede på venstre side af spillet. Derefter skal du vælge et antal potrætter, som du gerne vil have skal være aktive i løbet af spillet. Så skal du bagefter vælge, det betting niveau, du ønsker at spille med og så klikke på "Spil."

Så vil det store portræt billede blive fremvist, hvor du vil kunne se en af de hoved personerne fra serien Glamour. Så vil du derefter blive nødt til at afdække alle portræt billeder for at, om nogle af dem matcher med det store portræt billede.

Du vil vinde en cash gevinster for hvert billede, du matcher, og der er faktisk mulighed for at matche flere billeder i løbet af en enkel spillerunde, hvilket ville betyde, at du kunne vinde flere cash priser på samme tid. Prisen er dog forskellige for hver portræt billede, og så et portræt billede afdækkes, så vil du også kunne se, hvor mange penge du har vundet for denne særlige match.

Du kan gå igang med at spille The Bold and the Beatiful for så lille et beløb som $0.10 for hver spille runde, og du kan satse for så meget som $/€180 for hver spille runde. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du har lyst til at spille for. Den største jackpot, der bydes på i dette spil når helt op på $/€200.000, men du vil blive nødt til at satse maksimum indsats beløb for at have en chance for at vinde dette.

Slut dig til Go Scratch idag og modtag en bonus på hele $/€5 for at tilmelde dig. Når du er parat til at foretage en indbetaling, så vil du modtage en bonus fra Go Scratch på 100% helt op til $/€200.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder