Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Top Vindere i Betsson Skrabelod 2011
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Top Vindere i Betsson Skrabelod 2011

Top Vindere i Betsson Skrabelod 2011

Betsson Skrabelod har betalt flere millioner i gevinster til skrabelod spillere siden den første lancering af deres skrabelod hjemmeside i 2009, som er en del af deres online spil portal.

Det så ud til, at store sejre blev gentaget flere gange i 2011, da Betsson betalte over to millioner i Euros kun til skrabelod vindere. Her er nogle af de store vindere, da vandt i Betsson Skrabelod i år 2011:

Der er spilleren Marcus fra Sverige, der vandt 100.000 euros i at spille skrabelod. Han havde ikke planlagt at spille skrabelod, og gjorde det egentlig kun, da han havde vundet nogle penge i et sports bet via Betsson Sportsbook. Så købte han to skrabelod, men vandt ikke noget med dem. Han besluttede sig så for at købe et tredje skrabelod, og det var det, han vandt med.

Spilleren Ӧmer fra Tyrkiet vandt et kæmpe beløb på 1.000.000 euros ved at spille 3Wow skrabelod. Han vandt millionerne ved at spille på et enkelt skrabelod med 1 euro i værdi. Ӧmer havde heller ikke planlagt at spille et skrabelod spil. Han brugte Betsson Sportsbook for at satse på fodbold spil, og besluttede sig derfor for at bruge hans gevinst til Betsson Skrabelod.

Udover det vandt Eric fra Sverige 100.000 euro i at spille Lucky Diamonds skrabelod, og spilleren Serkan fra Tyrkiet vandt 10.000 euros ved at spille Jungly Joy skrabelod.

Nu kan nye spillere, der slutter sig til Betsson Skrabelod, modtage en særlig bonus på 20.12%, når de indbetaler, men du skal skynde dig, for dette tilbud gælder kun til d.31 januar 2012.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder