Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Verdensrekorden er Slået med Højeste Online Bingo Gevinst
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Verdensrekorden er Slået med Højeste Online Bingo Gevinst

Verdensrekorden er Slået med Højeste Online Bingo Gevinst

Queen of Bingo hos Jackpotjoy har igen gjort en spiller rigtig glad og meget rig. Men udover det har de ført en spiller til at bryde verdensrekorden i en kæmpe jackpot på hele 510.049.26 Britiske Pund ved at spille Bejeweled Bingo Jackpot. Det svarer til hele 610.000 Euros.

Jackpotjoy er kendt i hele Storbritannien samt hos mange forskellige europæiske lande som et førende online skrabelod spil og et instant win spil platform. Men der er faktisk ikke mange spillere, der ved at Jackpotjoy faktisk byder på et kæmpe udvalg af forskellige bingo spil variationer.

Et af de største bingo rum, der findes hos Jackpotjoy hedder Bejweled Bingo Room, og det er her, der bydes på Bejeweled Bingo Jackpot. Dette spil er et progressivt bingo spil, der samler en særlig procentdel af hver bingo billet, der bliver købt af en spiller, og tilføjer alle disse billetter til en større jackpot, der bliver ved med at vokse, indtil en heldig spiller vinder den.

Den heldige spiller i dette tilfælde var en fyr ved navn Gill O. Han købte en Bejeweled Bingo billet på 25 Britiske pund, og han havde heldet med sig,da han vandt over en halv million. Denne gevinst er langt den højeste, der nogensinde har været indenfor online bingo i hele verden. Gil kommenterede: "Efter et forfærdeligt år, så har denne gevinst været en velsignelse for min familie, der vil komme på en rigtig dejlig ferie."

Spillere, der har tænkt sig at afprøve Bejeweled Bingo skal vide, at dette spil har tre tilbud:

  • En daglig jackpot på hele 2.500 Britiske Pund, der kan vindes hver eneste dag.
  • En progressiv jackpot, der indløses, når en spiller har fået Full House indenfor 38 calls eller mindre.
  • Når du er færdig med at spille, så kan du tilmelde dig Bejeweled Challenge, hvor du vil have mulighed for at vinde gratis billetter for at kunne spillere flere Bejeweled Bingo spil helt gratis.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder