Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
Vinter Spil hos MegaMoneyGames
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > Vinter Spil hos MegaMoneyGames

Vinter Spil hos MegaMoneyGames

Vejret i Europa og i andre dele af verden ligenu er så slemt. Mange af os oplever stærke vinde, regnskyld, sne og hagl. Dette triste vejr får mange af os til at bruge meget mere tid indendørs, hvor det er lunt og dejligt.

Al den tid vi bruger indendørs kan bruges til at spille de vidunderlige vinter-tema spil hos MegaMoneyGames. De er enormt sjovt at spille, og så giver de dig mulighed for at vinde en stor sum penge for en lille indsats.

Det bedste vinter spil, der findes, må være Frosty Fortune - et nuttet og moderne skrabelod spil med 9 igloer. Hvert iglo er et hjem til et vinterdyr. Her vil du møde ræve, bjørne, rensdyr og mange andre dyr, men det dyr du vil komme til at ønske at se allermest er en pingvin. Hvis du ser tre pingviner på en linge, en række eller diagonalt, så er du en vinder.

De tre pingviner, du matcher, behøver ikke at være identiske. Så længe du har tre pingviner, så er du en vinder. Den store pingvin forneden på skærmens venstre side vil fortælle dig, hvor meget du har vundet. Den højeste præmie er $/€100.000, og du kan satse ligeså lidt som 10 cents pr. skrabelod.

Du kan spille Frosty Fortune helt gratis ved at oprette en konto hos MegaMoneyGames og spille i practice mode (for lege penge). Du kan også spille med rigtige penge uden at foretage et indskud. Du skal bare spørge om at få en gratis bonus på $/€7 (ingen indsats kræves), når du opretter din nye spille konto.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder