Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/casinoeronline.dk/public_html/skrabespil.org/system/smith/smith.scenario.php on line 288
World Toto - Nyt Skrabelod hos Hopa
Skrabelodder > Skrabelod Nyheder > World Toto - Nyt Skrabelod hos Hopa

World Toto - Nyt Skrabelod hos Hopa

Fodbold er alt, hvad folk snakker om i øjeblikket, og det giver jo mening, da der jo er EURO 2012. Hele den europæiske kontinent har fodbold feber, og Hopa Scratchcards vil derfor hjælpe dig med at nyde denne sommers fodbold ved udgivelsen af deres spændende nye spil ved navn World Toto.

World Toto er dog ikke kun begrænser for europæiske hold. Det omfatter faktisk alle de bedste hold, der findes på verdensplan, og de sætter et verdens hold op imod et andet. Alt hvad du skal gøre er at gætte hvert spils resultat. Med ethvert korrekt gæt vil du belønnes med en kæmpe jackpot på hele €100.000.

Udover det giver World Toto dig muligheden for at vælge at spille ét, to elle tre spil på samme tid. Jo flere spil, du spiller, jo højere er dine chancer for at vinde.

Betting mulighederne på World Toto er fra €0.25 til €10. De spillere, der er interesserede i chancen for at vinde den kæmpe jackpot skal satse det maksimale tilladte bet. Men du kan selvfølgelig stadig nyde spille og have chancen for at vinde nogle dejlige kontant gevinster på mindre beløb, så medmindre du løber efter de store jackpots, så anbefaler vi, at du satser med mindre beløb, mindst i begyndelsen i takt med, at du lærer spillet bedre at kende.

Spillere, der slutter sig til Hopa Scratchcards kan nu modtage en bonus på €5 uden at indbetale! Du kan bruge disse penge til at spille World Toto eller hvilket som helst andet instant-win spil eller skrabelod, der tilbydes. De penge du vinder er dine helt egne.

2000 kr   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€30   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse
€200   Spil nu! Anmeldelse

Skrabelod Nyheder

Maryland er klar til at konkurrere mod Las Vegas

Spillere som tættere på Maryland end Las Vegas eller Atlantic City ... Læs Mere

Jason and the Golden Fleece

Drag ud på et episk eventyr og søg efter skatte og gevinster i det ... Læs Mere

Ny Thief-slot

Den længe ventede nye slot, Thief, er netop blevet lanceret af Net Entertainment ... Læs Mere

Skrabelod Nyheder